Dr. Fehér Attila LL. M.

Dr. Fehér Attila
Ügyvéd │Tag

Dr. Fehér Attila LL.M.

Az Ecovis Hungary Legal bányászati-, környezetvédelmi- és ingatlanjogi ügyekkel foglalkozó munkacsoportjának egyik meghatározó tagja. Fő profilja a munkajog, a társasági jog és a gazdasági-kereskedelmi jog.

2012-ben a Széchenyi István Egyetem, Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott, 2017-ben az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében munkajogi szakjogász végzettséget szerzett, majd 2018-ban jeles eredménnyel szakvizsgázott. 2015-ben érkezett az Ecovis magyarországi jogi csapatához.

Kiemelt szakterületei a munkajog, az adatvédelmi jog és a társasági jog, emellett jelentős gyakorlattal rendelkezik a gazdasági jog, a szerződések joga, a csőd- és felszámolás jog, az ingatlanjog, a településrendezési- és építési jog, az összeolvadások és felvásárlások (M&A), valamint a peres képviselet területén.

Jelentős elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik a tágan vett munkajog területén: peres képviselet ellátása munkáltatói és munkavállalói oldalon; munkaszerződések, munkáltatói intézkedések, szabályzatok készítése; optimális munkajogi környezet kialakításával kapcsolatos tanácsadás, ideértve a munkaviszonyt érintő adatvédelmi kérdéseket és cégek munkajogi átvilágítását.

Sokrétű tapasztalata van vállalatok napi szintű jogi támogatásában, többek között társasági-, kereskedelmi-, gazdasági-, ingatlan-, munkajogi és peres ügyekben magyar és angol nyelven egyaránt.

Rendszeresen vesz részt M&A és due diligence projektekben, kamatoztatva társasági-, gazdasági- és munkajogi ismereteit.

Mind eseti, mind pedig állandó megbízók részére rendszeresen készít ingatlan adásvételi szerződéseket, jelentős tapasztalattal rendelkezik telekalakításai, területszabályozási és építési ügyekben.