Adományozás a munkatársak összefogásával

2020. február 26. | CSR

Az Ecovis Hungary Legal társadalmi felelősségvállalásának része, hogy a munkatársak személyes részvételével és hozzájárulásával, az egyéni kezdeményezéseket felkarolva segítjük a támogatásra szorulókat. Az elmúlt 3 hónapban két olyan kampányban is részt vettünk, melyben a kollégák együttműködése különösen sikeres volt, így örömmel vágunk bele a jövőben is hasonló akcióba.

HR vezetőnk ötletét követve cipősdoboz akcióval készültünk decemberben a karácsonyra. Kollégáink lelkesen csomagolták a játékokat és könyveket, hogy néhány gyerek arcára boldog mosolyt csalhassunk az ünnepen. A rászoruló fiúknak vagy lányoknak összeállított, egy cipősdoboznyi méretű ajándékok a Baptista Szeretetszolgálat rendezésében jutottak el a gyerekekhez.

Az új év elején is összefogott az iroda, januárban csatlakoztunk a nehéz helyzetben lévő nőket támogató #nemluxustaska kampányhoz. A munkatársak felajánlásaiból beérkezett, táskákba csomagolt higiéniás termékeket rászorulók kapják meg országszerte. Dr. Szabó Andrea kezdeményezésére és kitartó szervezésével ismét egy olyan nagyobb társadalmi ügy mellé állhattunk, ahol minden egyéni adomány számít.

Az Ecovis munkatársai is hisznek abban, hogy az összefogás nem csak karácsonykor, de egész évben fontos!