Aktualitások

Végh Zsófia gyakornok
2022. augusztus 29. | Szakmai
Egy éve indítottuk el az ECOVIS gyakornoki programját. Egy ilyen döntés mindig magával vonz bizonyos strukturális átalakításokat. Csatlakozott irodánkhoz egy szakmai tanulása és fejlődése közepén... »
dr. Jean Kornél és lánya
2022. június 30. | Események
Irodánk megbízója, a Wienerberger Magyarország minden évben megrendezi Tour de Wiener kerékpárversenyét saját munkatársai, partnerei és egyéb külsős meghívottak számára. Az Ecovis Hungary Legal... »
EHL bányajogi munkacsoportja friss kitüntetéssel
2022. május 30. | Események
Az Ecovis Hungary Legal bányajogi csoportjának vezetője szakmai kitüntetésben részesült. A Magyar Bányászati Szövetség múlt héten csütörtökön tartotta fennállásának 30. évi ünnepi közgyűlését. Az... »
Ecovis & friends alapítvány
2022. április 27. | CSR
Márciusban az Ecovis & friends alapítvány is elindította ukrajnai segélyprogramját, és támogatja az Ukrajnában maradt ill. a menekült gyerekeket és fiatalokat, több német, lengyel és ukrán... »
dr. Kaltenecker Dániel ügyvédjelölt dr. Jean Kornél irodavezető ügyvéddel és dr. Bihary Ákos irodavezető-helyettessel
2022. március 30. | Szakmai
Az Ecovis Hungary Legal ügyvédjelöltjeinek versenye 2021-ben is folytatódott, és a márciusi díjátadón ismét dr. Kaltenecker Dániel vehette át a győztesnek járó jutalmat, megismételve előző évi kiváló... »
NAAVA - több, mint zöld fal
2022. február 23. | CSR
A környezettudatos és fenntartható működésre, az egészséges munkakörnyezetre és a környezetvédelemmel kapcsolatos szakmai tevékenységekre helyez nagyobb hangsúlyt 2022-től az Ecovis Hungary Legal... »
Ecovis Muskétások 2021
2022. január 26. | Események
Már ötödik alkalommal választott „Ecovis Muskétást” az Ecovis Hungary Legal 2021 decemberében: A 4 Muskétás idén 5 lett! Véletlenül, mert az egyik kategóriában holtverseny alakult ki már a... »
Kellemes Ünnepeket kíván az Ecovis
2021. december 21. | Események
Köszönettel zárjuk a változások évét: 2021-ben sikeresen teljesítettük megbízásainkat, miközben szervezetileg átalakultunk. A megújult tulajdonosi körünk irodánk szakmai és emberi értékeit... »