Aktualitások

Tobii szemegér - Tobii Dynavox technológia
2021. május 26. | CSR
Az Ecovis Hungary csoport folytatta karitatív tevékenységét, és nemrég újabb rászoruló, Somogyi Péter kapta meg használatra azt az eszközt, amely a mozgásában jelentősen korlátozott fiatalember... »
Az alapítvány - kézikönyv
2021. április 22. | Szakmai
Egy régen várt, átfogó kézikönyv az alapítványokról - társszerzője dr. B. Szabó Gábor senior partner kollégánk. A HGV-ORAC Kiadó a közelmúltban jelentette meg „Az alapítvány – történeti... »
Ecovis Hungary ügyvédi irodája nyitva van
2021. március 10. | Szakmai
TÁJÉKOZTATÁS - Az ügyvédi irodákra nem vonatkoznak a 2021. március 8-tól érvényes tevékenység szüneteltetési szigorítások, így az Ecovis Hungary Legal irodája továbbra is nyitva van!... »
dr. Kaltenecker Dániel ügyvédjelöltnek gratulál az irodavezető equity partner
2021. február 24. | Események
Hagyományteremtő szándékkal hirdettük meg az Ecovis ügyvédjelöltek versenyét, melynek első évi nyerteseként dr. Kaltenecker Dánielt köszöntötte irodavezető equity partnerünk a februári díjátadón.... »
Az Ecovis Négy Muskétása 2020
2021. január 26. | Események
Az Ecovis Hungary Legal 2020. decemberében már negyedik alkalommal választotta meg a négy „Ecovis Muskétást”. A 2017-ben útjára indított programban évente díjazzuk irodán belül a legjobbjainkat:... »
2020. december 21. | Egyéb
Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és kedves Barátaink! Köszönettel zárjuk ezt a különleges évet, melyben mindannyian küzdelmes időszakot éltünk át, ám a szakmai együttműködésekben felértékelődtek... »
Ingatlanügyek jogi gyakorlata e-learning
2020. november 24. | Szakmai
Ingatlanjogi témákat összefoglalva elkészült az első Ecovis e-learning tananyag novemberben, mely videókonferenciás előadás-sorozatként 2021. év végéig elérhető. A Magyar Ügyvédi Kamara... »
Polgári perrendtartás módosítása
2020. október 27. | Szakmai
Összefoglaló polgári peres ügyek intézéséhez - A polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény (Pp.) módosítására vonatkozó törvényjavaslatot 2020. október 13-án tették közzé. Az aktuális... »