Adótanácsadás

Az Ecovis Tax Solution Kft. adózási és számviteli tanácsadásra szakosodott vállalkozás. Cégünk szemléletmódját a munkatársak szaktudása és precizitása mellett elsősorban az ügyfelek elvárásainak és igényeinek előtérbe helyezése határozza meg. Minden esetben személyes kapcsolatra törekszünk az ügyfelekkel. Tanácsadóink az adózási- számviteli szakértelmen túl jelentős iparági tapasztalatokkal is rendelkeznek, így méltán hiszünk abban, hogy tanácsadási szolgáltatásunkkal képesek vagyunk hatékonyan elősegíteni partnereink sikerét.

Tapasztalatunk szerint a szakmai tudás mellett a rugalmasság, a gyorsaság és a könnyen elérhetőség is fontos ügyfeleink számára. Az egyedi esetek megoldásán túl törekszünk ügyfeleinkkel hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat kialakítására, amely során az ügyfél minden esetben cégünk valamelyik partnerével tarthatja közvetlenül a kapcsolatot. Partnereink szakmai múltja a 20 évvel ezelőtti közös pénzügyminisztériumi munkáig nyúlik vissza, ahonnan mindhárman a szakma különböző irányaiban fejlődve indultak, hogy aztán az Ecovis Tax Solution Kft. tulajdonosaiként, kitűnő szakértő kollégákkal kiegészülve dolgozhassanak újra együtt.

Az Ecovis Tax Solution Kft. partnerei - dr. Kelemen László, dr. Pályi Zoltán és Kardos Péter - készséggel állnak rendelkezésére.