Könyvvizsgálat

Az Ecovis Audit Kft. 1999 óta működik Magyarországon, fő tevékenysége a könyvvizsgálat. Emellett végzünk még átvilágítást, adótanácsadást, vagyonértékelést és számviteli konzultációs szolgáltatást, továbbá ellátjuk hazai, valamint EU-s támogatások könyvvizsgálatát is. Társaságunk 2006 óta az Ecovis nemzetközi hálózatának tagja.

Minőségi szolgáltatásaink három alappillére:

Elismert professzionális szakértők – Csak jelentős, releváns szakmai tapasztalattal rendelkező kolléga dolgozik egy-egy megbízáson. Az ügyvezetők, Kiss Katalin és Bakonyiné Orosz Judit több mint 18 éves szakmai múlttal rendelkeznek a könyvvizsgálat terén. Társaságunknál a két bejegyzett könyvvizsgáló munkáját több angolul, németül beszélő könyvvizsgáló-asszisztens segíti.

Bevált módszertan – Cégünk a Magyar Könyvvizsgáló Kamara által már két ízben „kiváló“ minősítéssel díjazott könyvvizsgálati módszerrel dolgozik, amely egyrészt a törvényi előírásoknak, másrészt pedig az Ecovis rendkívül szigorú minőségellenőrzési előírásainak is maximálisan megfelel. Az Ecovis globális hátterének köszönhetően ügyfeleink és azok leány- ill. anyavállalatai a világ számos pontján igénybe vehetik magas szintű szolgáltatásainkat. Szakmai tudásunk és 18 éves tapasztalatunk hozzájárult ahhoz, hogy feltérképezzük ügyfeleink igényeit mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon, és ezekhez folyamatosan igazodva, alkalmazkodva a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk számukra. Ügyfeleinket konstruktív, gyakorlati gazdasági megoldásokkal segítjük mindennapi munkájuk során, így nem kizárólag a beszámoló könyvvizsgálatában, hanem napi rendszerességgel felmerülő számviteli, pénzügyi problémáikban is segítséget nyújtunk.

Céges referenciák – Több mint 18 éve vagyunk jelen a hazai könyvvizsgálói és tanácsadási piacon, és prominens nemzetközi és magyar ügyfélkörrel rendelkezünk. Az iparági sokszínűségünkre néhány konkrét referenciát említenénk – a teljesség igénye nélkül. Ügyfelünk többek közt a Big4-hoz tartozó Deloitte hazai leányvállalataival, a Decathlon Group kereskedelmi lánc két vállalata, a Delogist Kft. és a Hatloginvest Kft.; az iparvállalatok közül a Montivíz Zrt., a több telephellyel rendelkező OPAL Tartálypark Zrt., a Swarco Traffic Hungaria Zrt. forgalomtechnikai cég és a nonprofit Transparency International Magyarország.