Jogi tanácsadás

Nemzetközi ügyfélkörrel is rendelkező Ecovis Hungary Legal (Bihary, Szigeti-Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda) teljes körű jogi szolgáltatást nyújt magyar, német és angol nyelven. 1991-ben jött létre, jelenlegi jogi formájában 2002 óta működik. 2005 óta a nemzetközi Ecovis-hálózat kizárólagos magyarországi partnere, kezdeményező és vezető szerepet tölt be a mai napig a hazai ECOVIS HUNGARY cégcsoport kialakításában, működésében és fejlesztésében.

Valamennyi jogi munkatársunk átfogó tapasztalattal rendelkezik az általános polgári jog, a társasági jog, a gazdasági jog egyéb területei és a perbeli képviselet ellátása terén. Ezen túlmenően kollégáink szakterülete a verseny- és kereskedelmi jog, a munka- és biztosítási jog, a bankjog, a reklám- és az internet-jog, a közbeszerzési jog, a szerzői jog, ingatlanjog, csőd és felszámolás, az EU- és a nemzetközi magánjog, a környezetvédelmi és a bányajog, energetika, valamint a családjog. Munkacsoportokba szerveződve gondoskodunk megbízóink kiszolgálásáról a projektfinanszírozás, a vállalkozások összefonódása [M&A], a cégátvilágítás, a vállalati outsourcing, valamint az ingatlanberuházások területén. Külön szervezeti egységként létrehozott követeléskezelési üzletágunk a jogi és az adminisztratív területeket ötvözve egyedi szolgáltatáscsomagot nyújt ügyfeleinknek.

Folyamatosan fejlesztett, kimagaslóan modern informatikai hátterünk segítségével többek között országos szintű, online kapcsolatot építettünk ki a cég- és földhivatali nyilvántartásokkal, saját követeléskezelő szoftverünk pedig ügyfélspecifikus felületek létrehozására is alkalmas. A klasszikus ügyvédi tevékenységen alapuló, a konfliktusokat felvállaló megbízói érdekvédelmet és érdekérvényesítést ötvözzük a modern jogi tanácsadás nyújtotta komplex, rendszerorientált gondolkodásmóddal, amely átfogó, az egyes jogágakon túlmutató bizalmi ügykezelést és ügyfélorientált problémamegoldást biztosít a maximális ügyvédi diszkréció mellett.