Personal Tax Services

A Personal Tax Services (PTS) az Ecovis Hungary Legal legfiatalabb üzletága, mely kizárólag magánszemélyek - magyarok és külföldiek - részére nyújt adótanácsadási szolgáltatást, személyi jövedelemadózással és társadalombiztosítással kapcsolatos tanácsadást végezve.

A tanácsadást tágan értelmezve, üzletágunk szolgáltatási palettája rendkívül széles: a klasszikus tanácsadási feladaton túl ide tartozik – a teljesség igénye nélkül - az adóügyi illetőség meghatározása a kettős adóegyezmények alapján; az éves adóbevallások elkészítése; negyedéves adóelőleg kalkuláció elkészítése; az adóhatóság előtti teljes körű képviselet; az adóazonosító jel, társadalombiztosítási szám, illetőség igazolás, jövedelem igazolás, adóigazolás beszerzése; és az adófolyószámla egyeztetése.

A Personal Tax Services üzletágunk vezetője, Joó Gabriella, nagy gyakorlati rutinnal és széleskörű ismeretekkel rendelkező adószakértő. A Big4 összes vállalatánál tapasztalatot szerezve, 25 évet töltött ezen a szakterületen a PwC, az EY, a Deloitte és a KPMG nemzetközi tanácsadó cégeknél, mielőtt csatlakozott az Ecovis Hungary Legal csapatához.

Szolgáltatásainkról itt tájékozódhat részletesebben.

A listában nem szereplő, bármely egyedi feladat megoldásában is készséggel állunk az Ön rendelkezésére – forduljon bizalommal irodánk PTS szakértői csoportjához.