Bizalmi vagyonkezelés

A bizalmi vagyonkezelést hazánkban 2014-ben vezették be az angolszász „trust” mintájára, létrehozva a hagyományos öröklési és hagyatéki rendszer alternatíváját a jelentős magánvagyonok esetén. E mellett kiváló adótervezési, tranzakciós vagy befektetési eszköz, és a deoffshorizációnak is az egyik leghatékonyabb legális módja lehet.

Az Ecovis Hungary Legal senior partnere, B. Szabó Gábor személyében az ország egyik legtapasztaltabb és legfelkészültebb szakemberének közreműködését tudjuk Önnek felajánlani a bizalmi vagyonkezelés területén. 

Kollegánk a szakterület kiválóan képzett, nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakembere, aki felkért szakértőként részt vett a hazai jogalkotási folyamatokban, és a jogintézmény napi szintű alkalmazója is aktív ügyvédként.

Társtulajdonosa, és egyben igazgatósági tagja a Primus Trust Zrt-nek, mely a legelsők közt alapított és jelenleg is legaktívabb, üzletszerű bizalmi vagyonkezelési pénzügyi társaság Magyarországon.

Tájékozódjon a témában Trust blog-unkból, és kérdezze az Önt érdeklő részletekről B. Szabó Gábor kollegánkat bizalommal.