Rólunk

Az Ecovis tevékenységét a kontinentális Európából indította és mára a világ vezető tanácsadó cégei közé tartozik. Hálózata több mint 90 országban, mintegy 12.000 munkatárssal működik. Tanácsadói tevékenységének súlypontját és legfontosabb szakterületeit a vállalati adótanácsadás, a könyvelés, a könyvvizsgálat, valamint az ügyvédi szolgáltatás - jogi tanácsadás, a közbeszerzési tanácsadás, a mediáció és a bizalmi vagyonkezelés jelentik, míg a Personal Tax Services (PTS) önálló üzletág, magánszemélyek részére nyújt adótanácsot személyi jövedelemadó adónemben és társadalombiztosítási területen. Az Ecovis különleges erőssége a helyi szintű személyes tanácsadás és a nemzetközi szakértői hálózat sokrétű szaktudásának kombinációjában rejlik. Minden egyes iroda számíthat a minősített és megbízható szakértői csapat háttértámogatására, valamint a világszerte felhalmozott, egyedi iparági és országspecifikus szaktudásra.

Az ECOVIS HUNGARY hat hazai vállalatával egy kézből kínál komplex megoldásokat és professzionális kiszolgálást megbízóinak. Ecovis-ügyfélként Ön számíthat a szakterületeket integráló, átfogó megoldásainkra és kipróbált, minőségi szakértelmünkre. A nemzetközi Ecovis hálózat kizárólagos magyar tagjaként, 2005 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére.

2024 június 1-től az alábbi cégek kapcsolódnak össze szakértő tevékenységükkel az ECOVIS HUNGARY cégcsoportban: Ecovis Zalavári Legal Hungary (Ecovis Zalavári Ügyvédi Iroda), az Ecovis Hungary Legal - Szigeti-Szabó és Társai Ügyvédi Iroda, az  Ecovis Accounting Kft., az Ecovis Audit Kft., az  Ecovis Tax Solution Kft. és az  Ecovis Compliance Solution Hungary Kft.

Tapasztalja meg Ön is hazai jelenlétünk előnyeit!