Rólunk

Az Ecovis tevékenységét a kontinentális Európából indította és mára a világ vezető tanácsadó cégei közé tartozik. Hálózata több mint 80 országban, mintegy 9300 munkatárssal működik. Tanácsadói tevékenységének súlypontját és legfontosabb szakterületeit a vállalati adótanácsadás, a könyvelés, a könyvvizsgálat, valamint az ügyvédi szolgáltatás - jogi tanácsadás, a mediáció és a bizalmi vagyonkezelés jelentik, míg a Personal Tax Services (PTS) önálló üzletág, magánszemélyek részére nyújt adótanácsot személyi jövedelemadó adónemben és társadalombiztosítási területen. Az Ecovis különleges erőssége a helyi szintű személyes tanácsadás és a nemzetközi szakértői hálózat sokrétű szaktudásának kombinációjában rejlik. Minden egyes iroda számíthat a minősített és megbízható szakértői csapat háttértámogatására, valamint a világszerte felhalmozott, egyedi iparági és országspecifikus szaktudásra.

Az ECOVIS HUNGARY négy hazai vállalatával egy kézből kínál komplex megoldásokat és professzionális kiszolgálást megbízóinak. Ecovis-ügyfélként Ön számíthat a szakterületeket integráló, átfogó megoldásainkra és kipróbált, minőségi szakértelmünkre. A nemzetközi Ecovis hálózat kizárólagos magyar tagjaként, egyre bővülő szervezettel 2005 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére.

2016. január 1-től az alábbi cégek kapcsolódnak össze szakértő tevékenységükkel és összesen mintegy 100 fős csapattal az ECOVIS HUNGARY cégcsoportban: Ecovis Hungary Legal (Bihary, Szigeti-Szabó, Jean, Zalavári és Társai Ügyvédi Iroda) - Ecovis Accounting Kft. - Ecovis Audit Kft. - Ecovis Tax Solution Kft.

Tapasztalja meg Ön is hazai jelenlétünk előnyeit!