Arsboni Karrier Fesztivál 2018

2018. október 25. | Események

A joghallgatók és fiatal jogászok számára rendezett, 2 napos Arsboni Karrier Fesztiválon az Ecovis Hungary Legal is részt vett idén munkáltatói partnerként a budapesti Akvárium Klubban. Irodánkat 7 fiatal munkatársból – gyakornok, ügyvédjelölt és ügyvéd – álló csapat képviselte az érdeklődők felé az esemény központi helyszínén, és a délelőtti szakmai bemutatónkon. 

Az október 15-16-i rendezvényen standunkon beszélgethettünk az érdeklődő diákokkal és pályakezdőkkel, a Villámrandi keretében pedig kis csoportokba beülve válaszoltak kollégáink, dr. Varga Júlia és dr. Fehér Attila az ügyvédi tevékenységhez kapcsolódó kérdésekre.További programként az első nap délelőttjén irodánkban láttunk vendégül 20 fiatalt a Karrier Safary eseményén, ahol dr. B. Szabó Gábor a bizalmi vagyonkezelés intézményét bemutató előadása mellett közvetlen betekintést nyerhettek az ügyvédi munka részleteibe.

Az Arsboni idén másodszor rendezte meg karrierfesztiválját több száz regisztrált fiatal számára, összekapcsolva a pályakezdő jogászok és potenciális gyakornokok népes csoportját a munkáltatói oldal mintegy 25 kiállítójával.

Az Ecovis Hungary Legal hosszú távú stratégiai együttműködést kezdett az Arsbonival, melynek keretében további ötleteken dolgozunk a jövő jogászainak szakmai támogatásáról.