Átalakulás az Ecovisnál

2021. június 30. | Szakmai

Az Ecovis Hungary Legal új tulajdonosi körrel és módosított néven működik tovább 2021. július 1-től.

Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni arról, hogy átalakult az Ecovis Hungary Legal tulajdonosi köre: ügyvédi irodánk módosított névvel, 7 tulajdonos partnerrel, változatlan székhelyen működik tovább 2021. július 1-től. Irodánk alapító equity partnere, dr. Balogh Péter Róbert kivált a tulajdonosok közül, de új irodájával az Ecovis Hungary Legal továbbra is együttműködik. Szakmai tevékenységünket változatlanul a nemzetközi Ecovis hálózat kizárólagos magyarországi képviselete keretében, az Ecovis Hungary csoport jogi szakértő tagjaként végezzük.

Irodánk elnevezése a fentieknek megfelelően a korábbiról Bihary-B. Szabó-Jean-Zalavári és Társai Ügyvédi Irodára változik. Rövidített nevünk, a BSZJZ Ügyvédi Iroda változatlan marad.

Tevékenységünk egyéb tekintetben nem változik. A már megszokott és jól bevált munkacsoportjaink szakmai feladataikat a jövőben is a korábbi partner ügyvédek vezetésével végzik, az iroda szervezetrendszerének irányítását pedig dr. Jean Kornél látja el, aki társtulajdonosként már 2019 óta irodavezető ügyvédünk. A számos szakterületet átfogó gyakorlati tapasztalatainkat továbbra is megosztjuk szakértői blogjaink és hírlevelünk olvasóival. Köszönjük érdeklődésüket, és ügyfeleink, partnereink bizalmát!

Kérjük a fentiekben összefoglalt változások figyelembevételét az irodánkkal történő kapcsolattartás során. Aktuális információk az új tulajdonosi körről elérhetőek a honlapon.