Az Ecovis Muskétásai 2022

2023. február 14. | Események

Az Ecovis Hungary Legal 2022. decemberében már hatodik alkalommal választotta meg a négy „Ecovis Muskétást”.

A 2017-ben útjára indított programban kollégáink a szakmai teljesítmény, a pozitív emberi hozzáállás és a közösségi munkában való részvétel szempontjai alapján választják meg az adott év legjobbjait maguk közül. Az idei díjazottjaink között volt olyan, aki közel másfél évtizede erősíti az Ecovis csapatát, de volt olyan is, aki alig fél év alatt vívta ki a kollégák elismerését. Ez is jól tükrözi, hogy a munkához való hozzáállást, illetve a kollegiális viszonyokat ugyan befolyásolja az irodánál eltöltött idő, de nem ez az egyedüli szempont.

2022 díjazottjai (balról jobbra a fotón): dr. Vizsy Gábor, dr. Bognár Ildikó, Danics Ágnes és dr. Molnár Gergő.

2022-ben végre ismét lehetőségünk volt a jó hangulatú, önfeledt karácsonyi ünneplésre, amelynek keretében az eredményhirdetésre is sor került. Az ügyvédi iroda csapatából kiválasztott Ecovis Muskétások ilyenkor nem csak kollégáik rokonszenvének, szakmai elismerésének, és támogatásának örülhetnek, hanem a vezetőség által felajánlott díjakat is megkapják: a nyeremény pénzjutalom és 2 plusz szabadnap, ezúttal a karácsonyi parti keretében virágcsokorral és pezsgős koccintással kísérve.

Az Ecovis Hungary Legal mindig december elején indítja a szavazást, és a kétfordulós, titkos jelöléssel a legtöbb szavazatot elnyert munkatársak vehetik át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat négy kategóriában: 1) partner ügyvéd 2) alkalmazott / társult ügyvéd 3) ügyvédjelölt és 4) back office munkatárs. A kiírás szempontrendszere nagy szabadságot hagy a jelölőknek, egyetlen megkötéssel: minden szavazatot indokolni kell. Az indoklásokat összefoglalva kerül sor a győztesek méltatására, hiszen ezek a gondolatok fontos visszajelzésként szólnak csapatmunkáról, hozzáállásról, szakértelemről és emberségről.

A 2022. év négy Ecovis Muskétása, akikre nagyon büszkék vagyunk:

dr. Bognár Ildikó – ügyvédjelölt

dr. Vizsy Gábor – alkalmazott / társult ügyvéd

dr. Molnár Gergő – partner ügyvéd

Danics Ágnes – back office munkatárs