Az Ecovis Négy Muskétása

2018. január 26. | Egyéb

2017-ben először hirdette meg az Ecovis Hungary Legal a legjobbak díjazását 4 kategóriában. A nyertesek, dr. Bihary Ákos, dr. Szarka Ádám, dr. Fehér Attila és Ráti Gabriella a decemberi évzáró rendezvényen kapták meg díjaikat.

A munkatársak titkos jelölése alapján a legtöbb szavazatot elnyert kollégák vehették át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat partner ügyvéd - alkalmazott / társult ügyvéd - ügyvédjelölt - back office munkatárs kategóriákban. A kiírás szempontrendszere nagy szabadságot hagyott a jelölőknek, egyetlen megkötéssel: minden szavazatot indokolni kellett. Az indoklásokat összefoglalva került sor a győztesek méltatására, hisz ezek a gondolatok fontos visszajelzésként szólnak pl. csapatmunkáról, hozzáállásról, szakértelemről és emberségről.

Az ügyvédi iroda 41 fős csapatából kiválasztott Muskétások nem csak kollégáik rokonszenvének, szakmai elismerésének, támogatásának és megbecsülésének örülhettek, hanem elnyerték a vezetőség által felajánlott díjakat is. A nyertesek – kategóriaként változó  – díjazása pénzjutalom, plusz szabadnapok, és egy Michelin csillagos étteremben elkölthető gyertyafényes vacsora 2 főre.

Az Ecovis Négy Muskétása, akikre büszkék vagyunk:

Ráti Gabriella – Back Office munkatárs
dr. Fehér Attila – Ügyvédjelölt
dr. Szarka Ádám – Alkalmazott / társult ügyvéd
dr. Bihary Ákos – Partner ügyvéd.