Az Ecovis Négy Muskétása 2019

2020. január 27. | Egyéb

Az Ecovis Hungary Legal 2017-ben indította el a legjobbak díjazását, és a hagyományokat életben tartva, tavaly decemberben már harmadik alkalommal választottuk meg sorainkból a négy Ecovis Muskétást. A 2019-es év díjazottjai: dr. Bihary Ákos, dr. Demény Zoltán, dr. Vizsy Gábor és Bognár Ildikó, akik közül ketten már másodszor érdemelték ki munkatársaik megbecsülését. Az eredményhirdetésre és az ünneplésre a megszokottak szerint, irodánk karácsonyi rendezvényén került sor.

A munkatársak 2 fordulós, titkos jelölései alapján a legtöbb szavazatot elnyert kollégák vehették át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat partner ügyvéd - alkalmazott / társult ügyvéd - ügyvédjelölt - back office munkatárs kategóriákban. A kiírás szempontrendszere minden évben nagy szabadságot hagy a jelölőknek, egyetlen megkötéssel: minden szavazatot indokolni kell.

Az indoklásokat összefoglalva került sor a 2019-es év győzteseinek méltatására, hiszen ezek a gondolatok fontos visszajelzésként szólnak csapatmunkáról, hozzáállásról, szakértelemről és emberségről.

Az ügyvédi iroda csapatából kiválasztott Muskétások nem csak kollégáik rokonszenvének, szakmai elismerésének, és támogatásának örülhettek, hanem elnyerték a vezetőség által felajánlott díjakat is. A nyertesek – kategóriaként változó – díjazása pénzjutalom, 2 plusz szabadnap, és vacsora 2 főre.

A 2019-es év négy Ecovis Muskétása, akikre nagyon büszkék vagyunk:

Bognár Ildikó – Back Office munkatárs

dr. Vizsy Gábor – Ügyvédjelölt / 2018-ban is elnyerte a Muskétás díjat

dr. Demény Zoltán – Alkalmazott / társult ügyvéd

dr. Bihary Ákos – Partner ügyvéd / 2017-ben is elnyerte a Muskétás díjat