Az Ecovis Négy Muskétása 2020

2021. január 26. | Események

Az Ecovis Hungary Legal 2020. decemberében már negyedik alkalommal választotta meg a négy „Ecovis Muskétást”. A 2017-ben útjára indított programban évente díjazzuk irodán belül a legjobbjainkat: Kollégáink a szakmai teljesítmény, a személyes fejlődés és a közösségi részvétel szempontjai alapján választják ki jelöltjeiket.   

2020 díjazottjai (balról jobbra a fotón): dr. Farkas Tímea, Vári Ágnes, dr. Szigeti-Szabó Andrea és dr. Sándor Géza.

Ezúttal a járványhelyzet sajnos az ünneplést is sokkal visszafogottabbá tette. Az eredményhirdetésre videó üzenet formájában került sor, a munkatársaik megbecsülését elnyert díjazottak köszöntése pedig igen szűk körben, a megfelelő távolságtartással zajlott.

Az ügyvédi iroda csapatából kiválasztott Ecovis Muskétások ilyenkor nem csak kollégáik rokonszenvének, szakmai elismerésének, és támogatásának örülhetnek, hanem a vezetőség által felajánlott díjakat is megkapják: a nyeremény pénzjutalom és 2 plusz szabadnap, ezúttal a karácsonyi parti helyett mindössze virágcsokorral és pezsgős koccintással kísérve.

Az Ecovis Hungary Legal mindig december elején indítja a szavazást, és a kétfordulós, titkos jelöléssel a legtöbb szavazatot elnyert munkatársak vehetik át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat négy kategóriában: 1) partner ügyvéd 2) alkalmazott / társult ügyvéd 3) ügyvédjelölt és 4) back office munkatárs. A kiírás szempontrendszere nagy szabadságot hagy a jelölőknek, egyetlen megkötéssel: minden szavazatot indokolni kell. Az indoklásokat összefoglalva kerül sor a győztesek méltatására, hiszen ezek a gondolatok fontos visszajelzésként szólnak csapatmunkáról, hozzáállásról, szakértelemről és emberségről.

A 2020. év négy Ecovis Muskétása, akikre nagyon büszkék vagyunk:

dr. Farkas Tímea – ügyvédjelölt

dr. Sándor Géza – alkalmazott / társult ügyvéd

dr. Szigeti-Szabó Andrea – partner ügyvéd

Vári Ágnes – Back Office munkatárs