Az Ecovis szakmai partnere az Umathum Mediátor Iroda

2019. szeptember 30. | Szakmai

Az Umathum Mediátor Iroda és az Ecovis Hungary Legal szakmai együttműködést kezdett 2019 őszén, összekapcsolva a mediátori és az ügyvédi tevékenységet a megbízók korszerű kiszolgálásáért.

Partnerségünk keretében szakmai támogatást nyújt a két szervezet egymásnak: Az Ecovis Hungary Legal az ügyvédi tevékenysége során felmerülő esetekben a mediációt alternatív konfliktusfeloldó eszközként használja. Ügyvédi irodánk a jövőben a saját kapacitását ill. szakmai kompetenciáját kiegészítő, sokrétű mediátori szakértelmet kívánó ügyek során számíthat az Umathum szakembereinek támogatására. Amennyiben pedig az Umathum mediátori tevékenysége kapcsán merül fel az ügyvédi szolgáltatás igénye, irodánk szakértői állnak a megbízók rendelkezésére

Az együttműködésünk értelmében közérthető szakmai publikációkkal is szeretnénk bemutatni a mediáció használatának előnyeit. A 2,5 éve működő Jogadó Blogunk felületén új témakört indítunk, ahol Dubravecz Gyöngyvér mediátor, IM által akkreditált mediátor-kiképző tréner - az Umathum Mediátor Iroda és az azonos nevű Akadémia alapító tulajdonosa – rendszeresen jelentkezik aktuális szakmai cikkel.

Blogunkat havonta már több mint 40 ezren látogatják, és bízunk benne, hogy olvasóink a mediációról szóló bejegyzésekben is megtalálják majd a számukra hasznos információkat.