BGE Állásbörze 2023

2023. május 10. | Események

2023. április 18. és 20. között került megrendezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem állásbörzéje. A háromnapos rendezvényen az érdeklődők több mint 40 vállalati partnerrel ismerkedhettek meg személyesen vagy az online térben.

Április 20-án az Ecovis Tax és az Ecovis Compliance az Ecovis Audittal karöltve közös standnál várta az álláskeresőket. A rendezvényen számos érdekes előadást hallgathattak meg az érdeklődők, illetve lehetőségük volt szakmai kapcsolatok építésére is.

A BGE Állásbörze egy remek alkalom volt arra, hogy bemutassuk az Ecovis Tax, az Ecovis Compliance és a Ecovis Audit profilját, értékeit és céljait, valamint, hogy megismerjük a potenciális munkavállalók elvárásait és motivációit. A cégünk által kínált munkalehetőségek iránt sokan érdeklődtek. Elégedettek vagyunk az állásbörze eredményével, és reméljük, hogy hamarosan új kollégákkal bővülhet a csapatunk junior adótanácsadó és junior könyvelő pozícióban.

Ha esetleg valaki lemaradt a BGE állásbörzéről és az említett területek iránt érdeklődik, az nyugodtan írjon/jelentkezzen a www.ecovis.hu weboldalon található elérhetőségeken.