Bike & Breakfast Óbudán

2019. április 12. | Események

Idén is folytatódik a Bike & Breakfast Óbudán! Kollégáink, dr. Csepy Dorottya, dr. Farkas Márton és dr. Vizsy Gábor a bringásreggelivel indították március utolsó pénteki munkanapját az Esernyősben.

A Bike & Breakfast programsorozat 2016-ban indult el Budapest III. kerületében azzal a céllal, hogy az egészséges életmód és a kerékpáros közlekedés előnyeire hívja fel a figyelmet. A programhoz csatlakozott vendéglátóhelyek helyben sütött pékáruval, friss gyümölcslével és minőségi kávéval várják minden hónap utolsó péntek reggelén 7:00-9:00 óra között mindazokat, akik biciklivel indulnak útnak.

Az Esernyős koordinálásával és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával már negyedik éve folytatódó óbudai bringásreggeli népszerű az Ecovis kollégái körében is. Akiknek a pénteki munkarendje lehetővé teszi, tavasztól őszig sokszor biciklivel vagy rollerrel érkeznek irodánkba, és ilyenkor csapatba szerveződve a kiválasztott vendéglátó partnernél kezdik a napot.

Kerékpárosaink április utolsó péntekén is megállnak majd valamelyik reggelizőhelyen – aki csatlakozna, itt olvashat a részletekről és a részvételhez szükséges regisztrációról.