A BKIK és az Ecovis szakmai együttműködése

2019. augusztus 05. | Szakmai

A Budapest Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szakmai együttműködést kezdett irodánkkal, friss jogi szakcikkeink átvételével segítve több mint 350 ezer budapesti székhelyű vállalkozás naprakész jogi információkhoz való hozzájutását.

A megállapodás értelmében a BKIK a kamarai tagsága számára készülő elektronikus hírleveleiben és egyéb digitális felületein megjelenő friss hírei közé válogat az aktuális témákhoz kapcsolódó szakmai cikkeinkből. Örömmel veszünk részt abban, hogy az Ecovis széleskörű jogi tapasztalatainak megosztásával minél több vállalkozás kaphasson támpontokat jogszabályi újdonságokról, változó jogi környezetről vagy épp aktuális bírósági gyakorlatról.

A BKIK fontos szerepet játszik a központi gazdasági régióhoz tartozó vállalkozások piacra jutásának segítésében, a vállalkozói környezet feltételeinek magasabb szintre emelésében. Tagjai hatékonyságának és versenyképességének növelése érdekében támogatást nyújt a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, a szakképzés feladatainak koordinálásával, javaslatokkal, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítésével, jogi-, adó- és egyéb üzletviteli tanácsadással. Ezen célkitűzések teljesítéséhez szakmai partnerekkel működik együtt.

Az Ecovis Hungary Legal 2017 tavaszán indította el blogoldalait, és a heti rendszerességgel publikált szakértői cikkek egyre bővülő, mára közel ezer szakanyagból álló tudástárat kínálnak havi átlag 40 ezer olvasónak. Számos szakterületet átfogó, gyakorlati tapasztalatainkat közérthető formában osztjuk meg: a Jogadó Blog, a Közbesz Blog és a Bányajog Blog írásaiban aktualitásokat és fontos szempontokat véleményezünk.