Szerkesztési elvek

Örömünkre szolgál, ha szerzőink között tudhatjuk Önt! 

Ehhez már csak néhány egyszerű formaságot kell elintéznie:
Feltételezzük, hogy a publikálni kívánt szakmai cikket már megírta, így a tartalom rendelkezésére áll.
Kérjük, mindenképpen vegye figyelembe a cikk terjedelme kapcsán egy blog oldal szövegmennyiségének korlátait!
Feltétlenül végezze el a publikálni kívánt cikk végső nyelvi-tartalmi lektorálását is, mert a szerkesztőség - kapacitás hiányában - az anyagot ellenőrzés nélkül, szöveghűen teszi közzé az Ön, mint szerző neve alatt!

A blog oldal láblécében talál egy letölthető, egyszerű Felhasználási Szerződés mintát. Kérjük, ezt töltse ki a kért adatokkal és írja alá, utána fotózza le vagy szkennelje be a dokumentumot.
Készítse el a publikáció mellé felhasználható, aktuális önéletrajzát, lehetőleg a szakterülete és elérhetősége megadásával, mellékeljen egy Önről készült portréfotót, majd az egész csomagot (cikk, Felhasználási Szerződés, önéletrajz, fotó) küldje meg részünkre elektronikusan.

Innentől kezdve a többi már a mi dolgunk.
Hamarosan felkerül az önéletrajzával, fényképével a szerzőink közé, és a neve alatt közzétesszük szakmai cikkét. Előtte természetesen visszaküldjük Önnek postai úton az általunk is aláírt Felhasználási Szerződést.
Ha ezt követően ismét publikálni szeretne oldalunkon, már csak a szakmai cikkét várjuk, nem terheljük több adminisztratív feladattal. Természetesen bármikor módosíthatja önéletrajzát vagy lecserélheti profilképét.

Szeretnénk jelezni, hogy a szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, mely szakmai cikket kívánja közzétenni a Bányajog Blog felületén.

Felhasználási Szerződés