Bővül az együttműködő Ecovis jogi irodák köre

2017. április 18. | Események

Az Ecovis európai régiójának idei partner találkozóján április elején Zágrábban bemutatkoztak az Ecovis nemzetközi hálózatának újonnan csatlakozó tagjai: ügyvédi irodák Horvátországból, Dániából és Franciaországból.

Az erős globális jelenlétet biztosító pénzügyi tevékenységek (adótanácsadás, audit, könyvelés) mellett a jogi szolgáltatásokban is intenzíven bővül a hálózat, így az idei rendezvényen az eddigieknél is több ügyvéd vett részt.

Az ügyvédi irodák nemzetközi együttműködésének fejlesztését a cégcsoporton belül az Ecovis Legal Task Force testülete koordinálja, melynek kollégánk, Dr. Zalavári György, az Ecovis Hungary Legal senior partnere is tagja.

Hazai cégcsoportunk az adózás területén is szerepet vállalt: Dr. Kelemen László, az Ecovis Tax Solution adószakértő partnere, az Ecovis hálózatában az elmúlt időszakban megvalósult, határokon átnyúló, nemzetközi adótanácsadási szolgáltatásokról adott tájékoztatást a konferencia részvevőinek.

Keresse fel irodánkat, és igénye szerint összekötjük Önt a hálózat más országaiban működő partnerirodával. Az Ecovis nemzetközi tevékenységéről további információkat olvashat a honlapon.