A Brexit és az AI hatásait is vizsgálta az Ecovis

2017. november 09. | Események

A 22. nemzetközi Ecovis Partner Meetingre idén Lisszabonban gyűltek össze a tanácsadói hálózat képviselői. A 189 résztvevővel megrendezett konferencián több újonnan csatlakozott szakértői csapat is bemutatkozott Kanada, Egyiptom, Indonézia, Panama, Marokkó, Románia területeiről: az erős globális jelenlétet biztosító pénzügyi tevékenységek (adótanácsadás, audit, könyvelés) mellett ismét bővült az ügyvédi irodák köre is.

Számos aktualitás között kiemelt figyelmet kaptak a Brexit hatásaival és a Mesterséges Intelligencia (AI) elterjedésével foglalkozó külsős specialisták előadásai. Az Ecovis ügyfeleinek működési környezete folyamatosan változik, így nekünk is fel kell készülnünk időben, és tevékenységünket az új igényekhez igazítanunk. A technológiai tanácsadás területén pl. nemrég a máltai partneriroda indított új szolgáltatást, az emberi munkaerőt automatizált folyamatokkal kiváltó fejlődés lehetőségeit pedig az ECOVIS HUNGARY a Követeléskezelés üzletágában már eredményesen használja.

A több mint 60 országban, 5000 szakemberrel működő szakmai hálózat egyre nagyobb területen kínál komplex szolgáltatási kört ügyfeleinek. Magyarországon az ECOVIS HUNGARY a teljes szolgáltatási palettával, mind a 4 szakterületen jelen van, és folyamatosan fejleszti csapatát új szakértőkkel.

Keressen bennünket, és igénye szerint összekötjük Önt a hálózat más országaiban működő partnerirodáinkkal. Az Ecovis nemzetközi tevékenységéről további információkat olvashat a honlapon.