Dr. Garadnai Tibor

Dr. Garadnai Tibor
Ügyvéd
+36 1 439 11 66

2002-ben a Miskolci Egyetemen diplomázott. Ügyvédjelöltként a Dr. Péterfy Ügyvédi Irodában dolgozott, 2006-ban szakvizsgázott, majd a FŐGÁZ cégcsoportnál dolgozott jogtanácsosként. 2008-ban partner ügyvédként csatlakozott a Dr. Maráczi Zsolt és Társai Ügyvédi Irodához, majd 2014-ben megalapította saját ügyvédi irodáját, és társult ügyvédként csatlakozott az Ecovis magyarországi jogi csapatához.

Jogi szakterületei a kereskedelmi jog, ingatlanjog, a családjog, a követeléskezelés, a vagyonkezelés, a fogyasztóvédelem, társasházi jog, illetve a peres képviselet.

Széleskörű tapasztalatokat szerzett a nagyvállalatoknak nyújtott jogi tanácsadás során, különös tekintettel a követeléskezelésre, az energiajogra, bányajogra, valamint a komplett kereskedelmi szerződési rendszerek kialakítására és menedzselésére és a vagyonkezelésre is.

Tevékenységébe tartozik a kis és nagyvállalatoknak, civil szervezeteknek, oktatási intézményeknek történő jogi tanácsadás, ingatlan beruházásokban való közreműködés, valamint a gazdasági társaságok átvilágítása is.

Szakterületein magánszemélyek és gazdasági társaságok képviseletét egyaránt ellátja.