Dr. Zalavári György LL.M

Ügyvéd | Mediátor | Adatvédelmi szakjogász ECOVIS Zalavári Legal Hungary Irodavezető www.ecovis-law.hu
+36 30 9480286

Dr. Zalavári György LL.M.  az Ecovis Zalavári Legal Hungary külföldi megbízókkal, cég-, és ingatlanügyekkel foglalkozó vezetője. A kiemelt szakterületek mellett a munkacsoport tevékenysége kiterjed még az adatvédelemi jog, a munkajog és a gazdasági-kereskedelmi jog területére is. Az Ecovis Zalavári Ügyvédi Társulás tagjai és a Ecovis Zalavári Legal Hungary együttműködő ügyvédeivel a közbeszerzési jog, a fogyasztóvédelem, a bevándorlási jog, az IT jog és a végrehajtási joggal kapcsolatos megbízásokat is teljesítik. 

1995-ben szerezte jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán. 2000-ben társasági szakjogász képzésen vett részt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézetben. 2018. májusától képzett mediátor. 2020-ban adatvédelmi szakjogász végzettséget szerzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézetében.

Ügyfélkörébe tartozik több külföldi tulajdonú, magyarországi gazdasági társaság, fióktelep, amelyek létrehozásában és működtetésében is folyamatos szerepet játszik. Az ügyvédi tevékenység mellett az ügyvédi iroda nemzetközi kapcsolatainak kezelését végzi, 2018-ban  3 évre a ECOVIS International svájci központjának felügyelő bizottsági tagjává választották.

Elsődlegesen a gazdasági társaságok és egyéb szervezetek állandó képviseletére szakosodott, de cégek és magánszemélyek egyedi jogi ügyeinek megoldásával is foglalkozik.

A cégek jogi ügyeinek vitele kapcsán alapszemlélete az olyan jogi és garanciális környezet kialakítása, amely elsődlegesen a jogviták megelőzését, a már kialakult jogviták gyors, peren kívüli megoldását célozza.

Szakterületeihez kapcsolódó gyakorlati tapasztalatait és tájékoztató célú jogi véleményét rendszeresen megosztja a Jogadó Blog és a Wolters Kluwer Jogászvilág, az Ingatlan.com Tudástár és a  Money.hu Tudástár blogcikkeiben.

Székhely:  1051 Budapest, Hercegprímás utca 11. 2. em.  2.  Email: law@ecovis.hu ; zalavari@ecovis.hu Mobil: +36309480286