Dunai csapatépítő kalandunk

2019. július 08. | Események

Idei csapatépítő kirándulásunk a Gubacsi híd lábához, a Kolonics György Vízisport Központ-ba vitt, ahol a Duna parton vízre szálltunk.

Bár sokszor mondjuk, hogy „egy hajóban evezünk” – mikor a napi feladatokat több szakértői terület összehangolásával közösen megoldjuk – ezt most fizikailag is kipróbáltuk. Irodánk életében először „talajt vesztettünk”, és a Dunára, (sárkány)kenukra, meg profi szakmai segítőinkre bíztuk magunkat.

A szakmai szervezés kollégánk, dr. Kaltenecker Dániel kenus tapasztalatát dicsérte, aki külső segítőtársakat is felkért kormányosnak Schmidt Dániel kenus edző, valamint Eldar Yam egykori edzőtárs személyében.

Sorsolással összehozott csapataink két nagy (sárkány)kenuba szálltak, és kb. 9 km edzéssel megtanultunk összehangoltan evezni. A cölöpökkel kijelölt csepeli pályán lefelé és felfelé is versenyeztünk pár száz méteren, és végül mindenki mosolyogva célba ért, kiérdemelve a jelképes díjakat.

Babgulyás, marha pörkölt és frissítők várták a szokatlan dunai sportélményben és a hőségben kifáradt csoportunkat. Jó hangulatú tréning volt az együttműködésre, idegen terepen is begyakoroltuk, hogyan lehet összehangoltan egy közös cél felé haladva célba érni. Előképzettség és különösebb erőnléti felkészülés nélkül szereztünk rövid idő alatt közös sikerélményt, hatalmas nevetések és sok mókás pillanat közepette.

Köszönjük a profi szervezést és szakmai támogatást, meg a remek helyszínt és az ízletes ebédet!

Válogatott fotóinkat örömmel osztottuk meg az Ecovis Hungary Facebook galériában.