Ecovis & friends alapítvány

2022. április 27. | CSR

Márciusban az Ecovis & friends alapítvány is elindította ukrajnai segélyprogramját, és támogatja az Ukrajnában maradt ill. a menekült gyerekeket és fiatalokat, több német, lengyel és ukrán segélyszervezettel partnerségben. Annak érdekében, hogy az adományok mielőbb célba jussanak a rászorulókhoz, az alapítvány honlapján megtalálhatóak azok a szervezetek és projektek, melyek már támogatásban részesültek az Ecovis & friends adományozóitól. A segélyezés folyamatos, a támogatások felhasználásáról a honlapon feltüntetett információk részletes tájékoztatást nyújtanak.

Az ukrajnai háború menekültjeinek megsegítésében az Ecovis Hungary Legal is részt vett, a munkatársak összegyűjtött adományait a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül közvetlenül a háború elszenvedőinek ajánlottuk fel.

A nemzetközi Ecovis hálózat alapítványa, az Ecovis & friends 2013-ban Münchenben jött létre, kizárólagos közhasznú célok közvetlen támogatására. Céljai közt szerepel a fiatalkorúak ellátásához kapcsolódó projektek segélyezése, főként a nevelés-oktatás és a szakképzés területein, valamint kulturális projektek és egészségügyi intézmények pénzügyi támogatása.