Fiatal jogászokkal bővül tovább irodánk

2018. április 17. | Szakmai

2018. áprilisában három munkacsoportunkba is új szakemberek érkeznek: fiatal, de már tapasztalattal rendelkező jogászokkal bővül tovább irodánk szakértői csapata.

Mindhárom kollégánk ügyvédjelöltként kezd az Ecovisnál, és különböző jogterületeken, de az ügyvédi pályán tervezik jövőjüket.

Dr. Csepy Dorottya 2013-ban szerezte meg jogi diplomáját, az elmúlt években közbeszerzési tanácsadóként dolgozott, így irodánkban a közbeszerzési joggal foglalkozó munkacsoportban hasznosítja szaktudását. További területként a versenyjogban mélyült el, szakjogászi képzését idén fejezi be.

Dr. Nagy-Réti Anna korábban a Gazdasági Versenyhivatalnál szerzett gyakorlatot, 2017-ben végzett jogászként, és jelenleg ő is versenyjogi szakjogásznak tanul tovább. Indulásként a banki követeléskezelés területén segíti irodánk ügyfeleit.

Dr. Szabó Blanka Andrea szintén jogász végzettséggel, egy ügyvédi irodából lépett át az Ecovishoz. Összesen 9 évet töltött gyakornokként, majd ügyvédjelöltként, így az ügyvédi irodák sokrétű tevékenységét és működését jól ismeri. A követeléskezelési munkacsoportunk munkáját támogatja tapasztalataival.

Ügyfeleink igényeit követve folytatjuk idén is irodánk tavaly megkezdett kapacitás bővítését. Ehhez igazodva a versenyjog, a közbeszerzési jog és a követeléskezelés területeit erősítik újonnan belépő, ifjú kollégáink.