JOGOS A KÉRDÉS!

2021. november 24. | Szakmai

A Magyar Ügyvédi Kamara lakossági kampányt indított a jogtudatosság fejlesztéséért. De miben is kell képviselni az érdekeinket a mindennapokban?

Az Ecovis ügyvédi irodájában is sokéves tapasztalatunk, hogy ügyfeleink a változó élethelyzeteikhez rendszeres tanácsadást és segítséget igényelnek családjogi, munkajogi vagy épp ingatlanjogi témákban. Jellemzően egy nagyobb problémával keresnek meg először, majd a sikeres közös feladatmegoldás után már tanácsokért is bizalommal fordulnak hozzánk. Az előzetes konzultációval pedig sokszor elkerülhető a komolyabb eset, a hosszabb és drágább jogi beavatkozás.

Az ügyvédi segítségnyújtás már nem úri huncutság - mindenki megtalálhatja a számára alkalmas szakértőt!

Ezért csatlakozunk a Magyar Ügyvédi Kamara „Jogos a kérdés!” kampányához, és szeretnénk mi is népszerűsíteni a főbb tudnivalókat. Csuja Imre személyes történetei önmagukban is megtekintésre érdemesek és a kampány honlapján jól használható országos ügyvédkereső, valamint gyakori kérdések-feleletek is segítik a tájékozódást.

Mivel pedig jogos kérdésből számtalan van, a Jogadó Blogon az Ecovis szakértőinek esetleírásait és jogszabályi értelmezéseit is megtalálhatja, aki további válaszokat keres.

A „Jogos a kérdés!” című, jogi ismeretterjesztő és jogtudatosságot fejlesztő kampányt az ügyvédi hivatásrend hívta életre, amely bárkinek segít megtalálni azt az ügyvédet, aki jogi bizalmasként áll mellettünk, és segít megválaszolni a család-, ingatlan- és munkajogi kérdéseket.