Kedvezményes jogi szolgáltatások nagycsaládosoknak

2017. szeptember 19.

Az Ecovis Hungary Legal együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) arról, hogy a NOE tagjai részére jelentős kedvezményt biztosít jogi szolgáltatásainak árából.
 
A legalább 15%-os kedvezmény minden ügytípusra vonatkozik: az ingatlan tulajdonjog átruházástól kezdve a céggel ill. egyéb jogi személyekkel kapcsolatos témákon át a klasszikus polgári ügyekig bármely ügyvédi feladatra érvényesíthető a csökkentett díjszabás.
 
A kedvezmények mértékét tételes díjtáblázatban foglaltuk össze a NOE részére. A megállapodás alapján a NOE tagjai érvényes tagsági igazolványuk felmutatásával válnak jogosulttá a kedvezményes jogi szolgáltatások igénybevételére.
 
Az ECOVIS HUNGARY - elismerve a nagycsaládok kiemelkedő szerepét és jelentőségét - a három vagy több gyermekes családok meghatározó élethelyzeteiben kíván támogatást nyújtani, hogy ők könnyebben, és kedvezőbb árszinten érhessék el a minőségi jogi szolgáltatásokat.
 
Bízunk benne, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében indított együttműködésünk hasznos segítséget jelent majd egyre több családnak.
 
Ha van olyan ismerőse, akinek figyelmébe ajánlaná ezt a kedvező lehetőséget, vagy épp Ön tagja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, további információért forduljon bizalommal az Ecovis Hungary Legal szakértőihez. Kérjen ajánlatot tőlünk - készséggel állunk rendelkezésére!