Legifjabb startup ügyfelünk sikertörténete

2019. február 19. | Szakmai

Uzoni Dávid, irodánk legfiatalabb ügyfele startup vállalkozó, akit 2014-ben 15 évesen ismertünk meg, amikor első vállalkozásának indításakor jogi tanácsokért fordult hozzánk.

Ekkor kezdett bele barátaival a Jumpin házibuli-megosztó mobil alkalmazás fejlesztésébe, amit felkapott a média, és ez az ismertséget is meghozta számára. Felfigyelt projektjükre az ország egyik jelentős inkubátorháza, és befektetőkkel is kapcsolatba került a csapat.

Azóta már további két céget indított el Dávid, és nemzetközi terepen mozog. A környezetbarát termékek forgalmazásával foglalkozó EcoHills Magyarország legnagyobb lebomló szívószálakat árusító cégévé nőtte ki magát mindössze 9 hónap alatt. Harmadik vállalkozását pedig orvostechnikai eszközök kutatására és fejlesztésére alapította, melynek növekedéséhez mostanában érkezhet befektetés Amerikából.

Uzoni Dávid még mindig csak 19 éves, és egyetemre jár. Örömmel foglalkozna akár napi 12 órát az üzleteivel, de tudja, hogy még tanulnia kell. Miközben már határozott véleménye van arról, miért érdemes barátokkal üzleti vállalkozásba kezdeni. Találkozott jó pár buktatóval is a startup világban, így tisztában van azzal, milyen fontos az alapos jogi háttér.

Megkértük, hogy meséljen nekünk azokról a dolgokról, melyek igazán lényegesek számára és meghatározó élményeket jelentettek életében. Erről is olvashatnak a vele készült interjúnkban.

Az amerikai Bentley University diákja immár többszörös vállalkozóként szívesen osztja meg történetét a startup világba vágyó fiatalokkal. Mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy jogi támogatásunkkal segíthetjük sikerei elérésében.