Országos Közbeszerzési Találkozó

2019. november 13. | Szakmai

Az Ecovis Hungary Legal szakmai partnerként vesz részt a Magyarországon először megrendezésre kerülő, 2 napos Országos Közbeszerzési Találkozón.

Az év legnagyobb szabású közbeszerzési konferenciája 2019 november 21-22-én Egerben várja a témában érdekelt szakembereket előadásokkal és kiállítói standokkal. Mivel a közbeszerzési jog irodánk kiemelt szakterületei közé tartozik, a rendezvény ideje alatt működő standunknál szívesen megosztjuk látogatóinkkal tapasztalatainkat és a kapcsolódó jogi aktualitásokat.

A rendezvény számos szempontból egyedinek számít a közbeszerzési konferenciák között: Ezen az eseményen gyakorlati tudást kapnak a résztvevők nemcsak általános, a közbeszerzések rendszerének egészét érintő, hanem specializált, kifejezetten részterületek számára fontos témákból is.

Ahhoz, hogy a közbeszerzés terén ilyen átfogó ismeretek szerezzen bárki, legalább 4-5 különböző konferencián kellene részt vennie. Mindez most egy helyen és egy időben lesz elérhető: 

2 nap - 10 előadás - 20 előadó – 7 kiállítói stand.

Ismerje meg a részletes programtervet és örömmel várjuk látogatását a standunkon!

A közbeszerzésekre vonatkozó jogszabályi aktualitásokat és eljárási változásokat rendszeresen véleményezzük cikkeinkben is a Jogadó Blog és a Közbesz Blog felületein.