Senior partnerünket beválasztották az Ecovis International Felügyelőbizottságába

2018. november 12. | Szakmai

Nagy szakmai elismerést jelent, hogy a nemzetközi hálózat tagvállalatai az Ecovis Hungary Legal senior partnerét, dr. Zalavári Györgyöt megválasztották az Ecovis International Felügyelőbizottsági tagjának október végén.

Az Ecovis idei nemzetközi partner találkozóján, 2018. október 27-én, New Yorkban került sor az Ecovis International közgyűlésére.

A nemzetközi tagvállalatok képviselőinek szavazatai alapján kollégánk - a közgyűlés napjától kezdődően - a nemzetközi hálózatot működtető, svájci központú ECOVIS International 9 fős Felügyelőbizottságának tagja lett.

Megtisztelő az Ecovis Hungary csoport számára, hogy a tapasztalt szakértőkből álló testületbe ügyvédi irodánk senior partnerét választották.

Dr. Zalavári György a hálózaton belül évek óta elkötelezetten képviseli az Ecovis Hungary csoport érdekeit, eljár ügyfeleink képviseletében a határokon átnyúló jogi ügyekben, és ezek során a nemzetközi szervezeten belül is szoros szakmai és személyes együttműködéseket alakított ki. Megválasztásához örömmel gratulálunk!

Ügyvédi irodánk 2005 óta az Ecovis hálózat kizárólagos magyar tagja. 2016-tól már a négy cégből álló ECOVIS HUNGARY vállalatcsoportunkkal kínálunk komplex jogi-, pénzügyi- és adóügyi megoldásokat megbízóinknak.