Számlázási Kézikönyv 2020

2020. május 13. | Szakmai

Az Ecovis Tax Solution Kft. partnere, dr. Kelemen László „Minden, amit a számlázásról tudni kell” alcímet viselő Számlázási Kézikönyve 2020. május 5-én jelent meg a Vezinfó Kiadónál. Fókuszában a 2020. július 1-től és 2021. január 1-től kötelező online számlázás áll.

A 274 oldalas szakmai kiadvány a bizonylatolás oldaláról vizsgálja a szabályokat, és két fő egységre – a számlakibocsátóra és a számlabefogadóra – bontva ad aktuális és gyakorlatban jól használható információkat az olvasó szakembereknek.

A Számlázási Kézikönyv 2020 megtartotta a szerző 2017-ben először összeállított, azonos témájú kiadványának jól bevált szerkezetét. Az idei év lényeges újdonságaként 2 lépcsőben bevezetésre kerülő, kötelező online számlázásra vonatkozó részleteket pedig hangsúlyosan tárgyalja.

A Vezinfó Kiadó és az ECOVIS HUNGARY együttműködése 2017. tavaszán kezdődött a Jogadó Blog elindításával, és a szakmai kiadvány sorozat első darabjaként a „Számlázási kézikönyv 2017” megjelenésével. Az ECOVIS HUNGARY adótanácsadói, jogászai, számviteli szakemberei és könyvvizsgálói átfogó, aktuális tapasztalataikkal segítik a tájékozódást és a gyakorlatorientált szakkönyvek létrejöttét.

A kiadvány megvásárolható a Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft. szakkönyv webáruházában.