Szárnyal a Jogadó Blog

2019. március 20. | Szakmai

Jogadó Blog elnevezéssel 2 éve indítottuk el szakértői blogunkat, mely mára minden várakozásunkat felülmúlva a havi 32 ezres látogatottságot is meghaladja. Köszönjük olvasóinknak a bizalmat, és visszatérő látogatóinknak a kitartó érdeklődést!

Az első évben még nem voltak látványos eredményeink, de jogász kollégáink rendszeresen megjelenő, közérthetően megfogalmazott cikkei egyre több témában kínáltak hasznos olvasnivalót.
Majd 1 évvel ezelőtt a 2018. januári mérőszámokra ránézve már örülni tudtunk, pedig még nagyon messze voltunk a mostani eredményektől: abban a hónapban 6347 látogatást regisztrált a Jogado.hu.

Együttműködő partnerünkkel, a Vezinfó Kft.-vel célul tűztük ki, hogy ezt a szakterületén egyedülálló blogot organikus módon, a tartalmak minőségére alapozva építjük tovább, minimális hirdetést használva a közösségi médiában. Így hónapról hónapra fejlődik a Jogadó Blog.

Hetente frissülő bejegyzéseinkben számos szakterületet átfogó, gyakorlati tapasztalatainkat osztjuk meg, aktualitásokat és fontos szempontokat véleményezünk, a jogi kategóriákat is tovább bővítve. Témaválasztásainkban foglalkozunk speciális esetekkel pl. a közbeszerzések területén, és a szélesebb közérdeklődésre számot tartó jogi kérdéseket is tisztázni igyekszünk a „Minden egyéb, ami érdekelheti” új témakörünk alatt.

A Jogadó Blog indításáról 2 évvel ezelőtt örömmel adtunk hírt, és bíztunk abban, hogy írásainknak lesz olvasóközönsége. Az elmúlt 1 év fejlődése és jelenlegi látogatottsági adataink megerősítenek abban, hogy érdemes folytatnunk.