Tartalmi együttműködés a Wolters Kluwer jogaszvilag.hu szakportálján

2018. október 08. | Szakmai

Jogi aktualitásokat véleményezünk! A Wolters Kluwer Jogaszvilag.hu/Cégvilág oldalán szeptemberben elindult saját hírdobozunk, melyet jogászaink rendszeresen töltenek friss szakmai cikkekkel.

Az Ecovis Hungary 2018. májusában kezdett szakmai együttműködést a Wolters Kluwer nemzetközi kiadó és információszolgáltató vállalattal, amely Európában vezető szereplő a jogi és adóügyi területeken.

A tartalmi együttműködésünk keretében a Wolters Kluwer Kft. által üzemeltetett jogaszvilag.hu és az ado.hu portálok rovataiban azóta heti rendszerességgel olvashatták az érdeklődők az Ecovis Hungary szakértői által írt cikkeket.

Szeptemberben a jogi portál átalakult, és a fejlesztésekhez kapcsolódóan immár saját hírdobozban követhetőek az Ecovis Hungary Legal jogászainak több szakterületet átfogó írásai a Cégvilág rovatban.

Az online felület mellett a Wolters Kluwer szakmai partnereként együttműködünk a nyomtatott kiadványok területén is a jövőben: jogi szakértőink részt vesznek az előkészület alatt álló Adó-kódex tartalmi összeállításában.