Ünnepi Üdvözlet 2022

2022. december 20. | Egyéb

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink és kedves Barátaink!

Mozgalmas évnek érünk lassan a végére. 2022 jelentős kihívásokat tartogatott mindenki számára, az elmúlt esztendőre visszatekintve mégis hálásak vagyunk, hogy a váratlan nehézségekkel szembesülve is eredményesen támogathattuk ügyfeleink munkáját. Reményeink szerint a közösen vett akadályok még erősebbre kovácsolják a kölcsönös bizalomra épülő együttműködésünk alapjait, így bizakodva fordíthatjuk tekintetünket a következő év kínálta lehetőségek felé.

Néhány napra átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak, de azt követően megújult erővel vágunk bele jövő évi feladatainkba. Kívánjuk, hogy az új esztendő még az ideinél is szebb eredményeket tartogasson ügyfeleinknek, partnereinknek és barátainknak, amelyhez továbbra is számíthatnak odafigyelésünkre és szaktudásunkra.

A karácsonyi ajándékozásra szánt összeget tárgyi ajándék helyett idén is inkább felajánlottuk a támogatásra szorulóknak: A VONESZO - Hátrányos Helyzetűeket Segítő Alapítvány „Kamasz Kaland, fogadj be!”  elnevezésű projektje a gyermekvédelemben élő kamaszok számára biztosít fejlődési lehetőséget, illetve nevelőiknek nyújt szakmai támogatást.

Békés, boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Esztendőt kíván az Ecovis Hungary Legal összes munkatársa!