Adatvédelmi jog és bányajog területén tovább erősödtünk

2017. október 03.

Örömmel adunk hírt róla, hogy újabb szakértőkkel bővült az ECOVIS HUNGARY: Dr. Gecser Szilvia az adatvédelmi jog szakterületén erősít bennünket társult ügyvédként 2017. szeptemberétől. A tapasztalt jogász 2004 óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, jogi tevékenységét magyarul és angolul végzi.
 
A bányajog területén irodánk régóta komoly szakértelemmel rendelkezik. A hazai szakma által is nagyra becsült kollégánk, Dr. Jean Kornél equity partner tovább erősítette ügyvéd csapatát, és a szakma egyik legjelentősebb érdekképviseleti szervezetével összefogva közös publikációs tevékenységbe kezdtek.

Október elején elindult a Bányajog Blog, a Magyar Bányászati Szövetség és az Ecovis Hungary Legal közös szakértői weboldala a hazai bányászat különböző területein dolgozó szakemberek, bányavállalkozók és érdeklődő olvasók számára. Az új blogfelületünk elsősorban közigazgatási és jogi szempontból mutat be aktuális és örökzöld bányászati, energetikai, valamint kapcsolódó egyéb témákat. Terveink szerint a tartalom hamarosan bővülni fog további szakmai érdekességekkel is.
 
Az áprilisban elindított Jogadó Blog után ez a második olyan publikációs felület, ahol – a céges honlapunk rövidhírein túlmutatóan - hasznos gyakorlati tudnivalókról, aktualitásokról és várható változásokról tájékoztatjuk rendszeresen az érdeklődőket.

Folyamatos fejlesztésekben gondolkozunk - ehhez az ECOVIS HUNGARY állandó partnerként számíthat a vállalati kommunikáció és marketing területén jártas szakértő, Farkas Szilvia segítségére.
 
Adatvédelmi joggal, bányajoggal és bármely további szakmai kérdéssel kapcsolatban örömmel vesszük megkeresését - forduljon bizalommal az Ecovis Hungary Legal jogi szakértőihez!