Az Ecovis Muskétásai 2021

2022. január 26. | Események

Már ötödik alkalommal választott „Ecovis Muskétást” az Ecovis Hungary Legal 2021 decemberében: A 4 Muskétás idén 5 lett!

Véletlenül, mert az egyik kategóriában holtverseny alakult ki már a szavazás kezdetekor és ez kitartott a végszavazásig. Így az öt éve tartó programunk során először, de pont idén 5 Muskétást díjaztunk legjobbjainkként (balról jobbra a fotón): dr. Farkas Mártont, dr. Bihary Ákost, Lukács Nórát, (dr. Jean Kornél díjátadó), dr. Kaltenecker Dánielt és dr. Fehér Attilát.

A 2017-ben útjára indított programban kollégáink az éves szakmai teljesítmény, a személyes fejlődés és a közösségi részvétel szempontjai alapján választják meg az adott év legjobbjait maguk közül. Dr. Bihary Ákos és dr. Fehér Attila már harmadik alkalommal nyerték el a díjat a program 5 éves története során.

Az elhúzódó járványhelyzet sajnos idén sem tette lehetővé a vidám karácsonyi ünneplést. Az eredményhirdetésre írásban került sor, a munkatársaik megbecsülését elnyert díjazottak köszöntése pedig igen szűk körben, pezsgős koccintással zajlott. Az Ecovis Muskétások ilyenkor nem csak kollégáik elismerésének örülhetnek, hanem a tulajdonosi kör által felajánlott díjaknak is: pénzjutalmat és 2 plusz szabadnapot nyernek.

Az Ecovis Hungary Legal mindig december elején indítja a szavazást, és a kétfordulós, titkos jelöléssel a legtöbb szavazatot elnyert munkatársak vehetik át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat négy kategóriában: 1) partner ügyvéd 2) alkalmazott / társult ügyvéd 3) ügyvédjelölt és 4) back office munkatárs. A kiírás szempontrendszere nagy szabadságot hagy a jelölőknek, egyetlen megkötéssel: minden szavazatot indokolni kell. Az indoklásokat összefoglalva kerül sor a győztesek méltatására, hiszen ezek a gondolatok fontos visszajelzésként szólnak csapatmunkáról, hozzáállásról, szakértelemről és emberségről.

A 2021. év Ecovis Muskétásai, akikre nagyon büszkék vagyunk:

dr. Bihary Ákos – partner ügyvéd

dr. Farkas Márton és dr. Fehér Attila – alkalmazott / társult ügyvéd

dr. Kaltenecker Dániel – ügyvédjelölt

Lukács Nóra – Back Office munkatárs