Az Ecovis Négy Muskétása 2018

2019. január 08. | Egyéb

2018-ban már másodszor hirdette meg az Ecovis Hungary Legal a legjobbak díjazását 4 kategóriában.

A nyerteseket – dr. Zalavári György, dr. Fehér Attila, dr. Vizsy Gábor és Butiné Kótai Piroska – a decemberi évzáró rendezvényen ünnepelte az iroda.

A munkatársak 2 fordulós, titkos jelölései alapján a legtöbb szavazatot elnyert kollégák vehették át „Az Év Ecovis Muskétása” díjakat partner ügyvéd - alkalmazott / társult ügyvéd - ügyvédjelölt - back office munkatárs kategóriákban. A kiírás szempontrendszere továbbra is nagy szabadságot hagyott a jelölőknek, egyetlen megkötéssel: minden szavazatot indokolni kellett.

Az indoklásokat összefoglalva került sor a 2018-as év győzteseinek méltatására, hisz ezek a gondolatok fontos visszajelzésként szólnak csapatmunkáról, hozzáállásról, szakértelemről és emberségről.

Az ügyvédi iroda 50 fős csapatából kiválasztott Muskétások nem csak kollégáik rokonszenvének, szakmai elismerésének, támogatásának és megbecsülésének örülhettek, hanem elnyerték a vezetőség által felajánlott díjakat is. A nyertesek – kategóriaként változó – díjazása pénzjutalom, 2 plusz szabadnap, és vacsora 2 főre a STAND-ban, Széll Tamás és Szulló Szabina legújabb éttermében.

Az Ecovis Négy Muskétása, akikre nagyon büszkék vagyunk:

Butiné Kótai Piroska – Back Office munkatárs

dr. Vizsy Gábor – Ügyvédjelölt

dr. Fehér Attila – Alkalmazott / társult ügyvéd

dr. Zalavári György – Partner ügyvéd