Dr. Hortobágyi Sándor

dr. Hortobágyi Sándor
Ügyvéd | Partner | Közbeszerzési tanácsadó
+36 1 439 11 66

2005-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán diplomázott. 2007-ben, még ügyvédjelöltként csatlakozott az Ecovis magyarországi jogi csapatához.

Jogi karrierjét közbeszerzési területen kezdte, majd általános polgári jogi érdeklődése miatt több magánjogi természetű jogterületen is jártasságot szerzett.

Szakterületei közé tartozik a közbeszerzési jog, polgári jogon belül a követeléskezelés, az ingatlanjog és a szerződési jog.

Kiemelt működési területe a követeléskezelés, amelyben jelentős tapasztalattal rendelkezik a követelések érvényesítésének teljes spektrumát lefedve. A megbízások teljesítése során átfogó és részletekbe menő szakmai gyakorlatot szerzett a programfejlesztés, a szervezés, az adatelemzés és folyamattervezés területein.

Az ingatlanjog területén az ügyfélbarát és minden szerződő fél érdekét szem előtt tartó ingatlan-ügyintézés híve, legyen szó egy egyszerű adásvételről, ajándékozásról, társasházi ügyekről, tetőtér-beépítésről, használati jellegű megállapodásokról, vagy egyéb jogügyletről.

Közbeszerzési szakterületen való jártassága mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon való közreműködésén és a közbeszerzési gyakorlat követésén alapul.

Az ügyfelekkel való kapcsolattartást angol és német társalgási nyelvtudása segíti.