ECOVIS AKADÉMIA újratöltve

2020. szeptember 24. | Szakmai

Szeptemberben ismét elindult az ECOVIS AKADÉMIA, a munkatársaink belső képzési programjának fóruma. A kezdeményezés már nem új: a több évre visszanyúló hagyományokat és az idén tavasszal a veszélyhelyzet miatt befagyasztott fejlesztési terveinket fűztük össze komplex képzési folyamattá.

A kollégáink szakmai és személyes fejlődését eddig is sokféleképpen támogatta irodánk, az egyéni igényeket figyelembe véve. Az Ecovis Akadémia égisze alatt lehetőségünk nyílik több modulból álló vezetői és szakmai workshopok kialakítására is – az egymásra épülő készségek és szaktudás rendszeres frissítésével.

A koncepció szerint a szakmai együttműködést támogató és az egymás megértését megkönnyítő személyes készségek fejlesztésére minden kollégának lehetőséget adunk, egységes tananyaggal. A havi szinten változó témájú szakmai workshopokra pedig munkacsoportjaink javasolnak témákat, és esettanulmányok ill. sikeres gyakorlati megoldások bemutatásával partner ügyvédeink mellett az adott témában tapasztalt többi jogászunk is előadói szerepet vállalhat.

A workshopokat a koronavírus járvány időszakára tekintettel max. 8 fős minicsoportokban, a megfelelő távolságtartással és elővigyázatossággal, de nagyobb gyakorisággal szervezzük. Az elmúlt hetekben már két kötelező képzési modult teljesítettek munkatársaink, és a finomhangoláson is túljutottunk. 

Vészforgatókönyvként pedig bízunk abban, hogy a digitális készségeink fejlődését felhasználva akár online is folytatni tudjuk egy darabig, ha szükségessé válik az átállás.