Ecovis Hungary Legal a BBJ ranglista 6. helyezettje

2018. június 12. | Szakmai

A Budapest Business Journal idei rangsorában az Ecovis Hungary Legal a 6. legnagyobb irodaként szerepel a nemzetközi háttérrel rendelkező ügyvédi irodák között.

A június elején közzétett, ügyvédi piacot feltérképező jelentésben tavaly óta 3 helyet léptünk előre a legnagyobb 29 iroda rangsorában, melyet a jogászok létszáma szerinti méret alapján állítanak össze évente a szerkesztők.

A május 1-i adatok alapján készült lista élére londoni központú, neves irodák kerültek fel a berlini székhelyű Ecovis csoport előtt, melynek magyar tagjaként így a kontinentális Európa képviseletében a legnagyobbnak számítunk.

A 32 ügyvéddel és 14 gyakornokkal működő irodánk több szakterületet megerősített, és új üzletágakat is elindított idén. Az üzleti fejlődés lehetőségeiről a vezető piaci szereplőkkel készített áttekintő interjúban equity partner irodavezetőnk, dr. Kesseő-Balogh Péter véleménye is olvasható.

Köszönjük ügyfeleink bizalmát, mellyel lehetővé tették, hogy az elmúlt 1 évben ismét jelentős előrelépést érhessünk el!

A Special Report Legal Market kiadvány lapozható formában is megjelent: a piaci körkép a 20. oldalon, a ranglista a 32. oldalon kezdődik.