Ecovis szakértők konferenciája Luxembourgban

2018. május 23. | Események

Az Ecovis nemzetközi hálózatának idei EMEA régiós konferenciája különleges helyszínen zajlott május elején Luxembourgban. Az Európai Kongresszusi Központban (ECCL) – ahol az Európai Unió Tanácsa ülésezik rendszeresen – ezúttal az Ecovis regionális tanácsadó hálózatának képviselői tartottak konferenciát az aktuálisan fontos témákról.

A hálózat ismét bővült: Málta, Algéria, Svédország és Törökország új irodákkal mutatkozott be, tovább erősítve az ügyfelek határokon átívelő kiszolgálását.

Az Ecovis Hungary a nemzetközi együttműködésekben vállalt aktív szerepéről számolt be: dr. Zalavári György a régió más országainak Ecovis irodáival közösen vitt jogi ügyekről tartott prezentációt a konferencia résztvevőinek. Az esettanulmányok elemzésével hatékonyan fejleszthető az irodák közötti szakmai együttműködés és a folyamatok optimalizálása az ügyfelek igényeire, a siker érdekében.

Különleges figyelmet kaptak a találkozón az ügyvédi tevékenység jövőjét meghatározó szoftveres megoldások az amerikai piacon. Az új technológia hatása (LegalTech) az ügyvédi irodák működésére a régióban is érzékelhető.

Tekintettel a napokon belül életbe lépő európai uniós adatvédelmi szabályozás (GDPR) meghatározó szerepére, kiemelt téma volt a törvény által támasztott új elvárások értelmezése, és azok hatása a jogi szolgáltatáskör fejlesztésére.

A több mint 60 országban, több mint 5000 szakemberrel működő szakmai hálózat egyre nagyobb területen kínál komplex szolgáltatásokat ügyfeleinek. Magyarországon az ECOVIS HUNGARY a teljes szolgáltatási palettával, mind a 4 szakterületen jelen van, és folyamatosan fejleszti csapatát új szakértőkkel.

Keressen bennünket, és igénye szerint összekötjük Önt a hálózat más országaiban működő partnerirodáinkkal. Az Ecovis nemzetközi tevékenységéről további információkat olvashat a honlapon.