Elindult az Üzlet & Jog rovatunk

2018. november 27. | Szakmai

November utolsó hetében új rovatot indítottunk Üzlet & Jog címen az arsboni.hu médiafelületen.

Az állandó rovatban, mely az Arsboni jogászszakmai közösség és az Ecovis Hungary Legal stratégiai együttműködésében jött létre, szakértőink rendszeresen publikálnak az üzleti szféra aktuális gazdasági jogi témáiról és az új szabályozásokról szóló cikkeket.

Frissen induló Üzlet & Jog rovatunkban különösen a portált gyakran látogató fiatal jogászok és joghallgatók számára lehetnek érdekesek a különböző szakterületeken átívelő, informatív gyakorlati tapasztalataink.

Az arsboni.hu független médiafelület, mely a jog szemszögéből vizsgálja a közéleti eseményeket, a jogtudomány fejlesztését segítve cikkeivel.

Ehhez szeretnénk hozzájárulni szakmai véleményünk publikálásával, egyes témáknál az új rendelkezések értelmezésével, felhívva a figyelmet kérdéses részletekre is.

Első két cikkünk témái november – december folyamán: Az elővásárlási jog gyakorlásának problémái, valamint az ingatlanok átvétele a zálogjogosult által a felszámolási eljárás során.

Az Arsboni idén októberben megrendezett karrierfesztiválján az Ecovis Hungary Legal is részt vett munkáltatói partnerként.

Az együttműködés következő lépését jelenti az Üzlet & Jog rovat elindítása az arsboni.hu felületen. A megkezdett hosszú távú stratégiai együttműködés keretében ugyanakkor további kezdeményezések kidolgozása is folyamatban van.