Jubileum ünnepléssel indult újra irodai munkarendünk

2020. augusztus 04. | Események

Júliusban visszatértünk az irodai munkarendre és első óvatos közösségi eseményként jubileumot ünnepeltünk: Sáfár Veronika 10 éve csapatunk tagja!

Már nagyon vártuk, hogy a veszélyhelyzet miatt március óta halasztott ünnepségre sor kerülhessen, hiszen Vera szívvel-lélekkel támogatja irodánkat: recepciós és iktatási feladatkörben kezdett, majd hamar továbblépett, és több munkacsoportunkban is asszisztensként segítette jogászainkat. A kisfia érkezésével járó rövid megszakítás óta már sok éve nem csak kiváló asszisztensi munkájával támogat bennünket, de közösségi életünk szervezésében is profin közreműködik. Saját bevallása szerint második otthona az Ecovis iroda, és szinte családtagok a kollégák – hisz alig akad olyan, akivel ne dolgozott volna együtt ennyi év alatt. Természetesen nagyon számítunk Verára a következő 10 évben is!

A koccintások után napirendre került a jövőnk, és végre személyesen beszélhettük át az elmúlt 3,5 hónap veszélyhelyzeti tanulságaira alapozott terveinket. Mivel a kényszerhelyzetből születtek olyan munkaszervezési megoldások, melyeket érdemes megtartanunk, a digitális fejlődésünket lendületesebben folytatjuk – ügyfeleink kiszolgálásában is nagyobb rugalmasságot biztosítva ezzel.