Kardos Péter csatlakozott az Ecovis Tax Solution csapatához!

2017. augusztus 09.

Örömmel jelentjük be, hogy 2017. július 17-től az Ecovis Tax Solution szakértői köre, egy országosan elismert számviteli-adózási szakemberrel bővül: Kardos Péter partnerként csatlakozik az Ecovis Tax Solution csapatához.

Péter közgazdász, okleveles könyvvizsgáló és adószakértői képesítéssel rendelkező szakember, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálat és adótanácsadás területén, a magyar mellett angol és német nyelven is dolgozik. 

Tanácsadási feladatainak ellátásán túl számos könyv és cikk szerzője, társzerzőként jegyzi a Számvitel Nagy Kézikönyve című kiadványt, indulásától kezdve hetedik éve tagja a Wolters Kluwer kiadó Számviteli Tanácsadó lapja szerkesztőbizottságának, előadó adózási, számviteli előadásokon. Az Országos Számviteli Bizottság tagja, amely testület jogszabályi rendelkezés alapján számvitel elméletének és alkalmazott módszertani megoldásának fejlesztésén munkálkodik, a nemzetgazdasági miniszter munkáját szakmailag támogatja, tagjait maga a miniszter nevezi ki.
 
Péter csatlakozásával az Ecovis adótanácsadói csapata az adó- és számviteli tanácsadás teljes spektrumát lefedve immár 10 szakértővel szolgálja ki ügyfeleit, főként nagyvállalati tanácsadási területen. A pénzügyi szektor mellett az FMCG, IT, valamint a gyártó-termelőipari cégek adóügyeiben rendelkezünk jelentős tapapsztalattal, az általános adó- és számviteli tanácsadáson túl részt vettünk számos átvilágításban, struktúrálásokban, számviteli rendszerfejlesztésekben- új rendszerek bevezetésének támogatásában, adóhatósági eljárásokban, adóperekben.  

Személyre szabott további információért keresse bizalommal szakértőinket, akik készséggel állnak rendelkezésére!