Könyvvizsgáló csapatunk német nyelvű szakértővel bővült

2017. február 21.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2017 januártól Tóth Mariann könyvvizsgáló partnerként csatlakozott az Ecovis Audit szakmai csapatához.

A szakember érkezésével az ECOVIS HUNGARY a német szaknyelvet is felsőfokon beszélő új audit partnerrel erősödött. Kiemelt szakterületei a magyar és nemzetközi számvitel, a nemzetközi beszámolók összeállítása (IFRS, HBII, Swiss GAAP FER), és jelentős tapasztalatot szerzett a közép- és nagyvállalatok könyvvizsgálatában, valamint a kapcsolódó tanácsadásban.

Könyvvizsgálói pályafutását az Arthur Andersen-nél kezdte a német csoportban, majd 5 évet töltött a Metrum Könyvszakértő Kft-nél ugyancsak a német nyelvű ügyfelek kiszolgálásával. 2008-tól az ABT Hungária Könyvvizsgáló Kft. audit partnereként és igazgatójaként folytatta, ahonnan 7 év után továbblépett az Audit & Consulting Partner Kft. ügyvezető partneri pozíciójába. Saját cége megtartásával csatlakozott cégcsoportunkhoz.

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi karán kezdte, német tagozatos marketing szakközgazdász végzettségét követően 2000-ben a Pénzügyi és Számviteli karon szerzett könyvvizsgálói oklevelet, majd 2002-ben elvégezte a Saldo Zrt. adótanácsadói szakképzését.

Német, angol és magyar nyelven végzi szakmai tevékenységét.

További részleteket a személyes referenciákról, valamint a kapcsolati adatokat itt találja.