Minden, amit a számlázásról 2017-ben tudni kell

2017. május 16.

Az ECOVIS HUNGARY és a Vezinfó Kiadó együttműködésében új szakmai kiadvány sorozat indult el 2017 tavaszán. Ennek első darabja a márciusban megjelent „Számlázási kézikönyv 2017”.
 
A szerző dr. Kelemen László, az Ecovis Tax Solution vezetője, aki adószakértői pályafutása gyakorlati tapasztalatait összegezve magyarázza az adminisztrációs kötelezettségeket, és lényegre törően fejti ki a vonatkozó forgalmi adózási szabályokat.
 
A számlázás aktualitásairól a 2017. május 10-én a K+K Hotel Operában tartott Ecovis Adóreggelin hangzottak el további részletek. A szakmai programon az Ecovis mellett a NAV és a Niveus szakértő vezetői tájékoztatták a résztvevőket, akik a kézikönyv tiszteletpéldányait is átvehették.
 
A „Minden, amit a számlázásról tudni kell” alcímet viselő szakkönyv a bizonylatolás oldaláról vizsgálja a szabályokat, és két fő egységre – a számlakibocsátóra és a számlabefogadóra – bontva ad aktuális és praktikus információkat az olvasó szakembereknek.

A szerző a Vezinfó szakmai konferenciáin is rendszeresen tart előadásokat.
 
Az ECOVIS HUNGARY adótanácsadói, jogászai, számviteli szakemberei és könyvvizsgálói átfogó, aktuális tapasztalataikkal segítik a gyakorlatorientált szakkönyvek létrejöttét.
 
A kiadvány megvásárolható a Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft. szakkönyv webáruházában.