Nemecz Szilvia

Partner | Ügyvezető
+36 1 430 08 03

1994-ben a Külkereskedelmi Főiskola külkereskedő szakirányán diplomázott. Elvégezte a Magyar Könyvvizsgálói Kamara mérlegképes könyvelő képzését, szaktudását rendszeres továbbképzéseken és kapcsolódó tanfolyamakon tartja naprakészen és fejleszti tovább. Jelenleg is bővíti ismereteit, az IFRS mérlegképes könyvelő képzésen vesz részt.

Szakmai pályafutását az Ernst & Young-nál kezdte, majd 1998-ban megalapította saját könyvelő irodáját, amelyet a mai napig vezet tulajdonosként. A már tizennyolc éve folyamatosan működő vállalkozás neve az idők során változott, a Nemecz Invest Kft.-ből Mentor-3000 Kft. lett, és napjainkban Ecovis Accounting Kft. néven működik az ECOVIS HUNGARY tagvállalataként tizennégy munkavállalóval. Ügyvezetői feladatai mellett az ügyfélkapcsolati területen is jelen van, és nem csak az új megbízásokat, hanem a meglévő ügyfelek igényeit is figyelemmel kíséri.

Az elmúlt években a változatos ügyfélkör sokrétű igényeinek köszönhetően széleskörű szakmai tapasztalatokat szerzett a számvitel területén. A cégátalakulások, felszámolások és végelszámolások kiváló szakértője. Különleges referenciát jelent egy mai napig működő részvénytársaság, amelyet öt cég összeolvasztásával hoztak létre. Kiemelt szakterületei közé tartozik továbbá az ingatlankezelés, valamint egy franchise hálózat több irodájának könyvelése során az évek alatt a legapróbb részletekig, mélységeiben is megismerte a franchise speciális számviteli sajátosságait.

Gyakorlati szakemberként a mai napig készít üzleti terveket megbízóinak.Tanácsadással is foglalkozik, ügyfelei gyakran hagyatkoznak alapos elméleti szaktudására társaságuk következő lépéseihez kérve a véleményét. Mottója: „Hiszek abban, hogy ügyfeleim sikere számít az én sikeremnek.”

Szakmai tevékenységét magyarul és angolul végzi.