Személyi változások

2019. január 22. | Szakmai

Irodánk életébe 2019 újabb feladatokat hozott, így már januártól több pozícióban is személyi változásokkal indítottuk az üzleti évet.

Az irodavezető ügyvéd feladatkörét equity partnerünk, Dr. Jean Kornél vette át, aki több mint 20 éve ügyvédjelöltként kezdte szakmai pályafutását az alapító Dr. Kesseő-Balogh Péternél. Kiváló kollégánk jelentős szerepet játszott abban, hogy mostanra a 6. legnagyobb nemzetközi hátterű ügyvédi irodaként tartanak számon bennünket.

A lakóhely váltás miatt megüresedett Office Manager munkakörbe Ráti Gabriella lépett előre, aki a nálunk töltött majd 7 évben már alaposan megismerte szervezetünket. Tíz fős adminisztratív csapatot irányítva támogatja az irodavezető és a jogi szakértők napi munkáját.

Új alkalmazott ügyvéddel is bővült irodánk Dr. Fehér Attila személyében. A jeles eredménnyel szakvizsgázó kollégánkat decemberben avatták ügyvéddé, és Dr. Jean Kornél mentorálása alatt szerzett gyakorlati tapasztalatokat az elmúlt években.

Az Ecovis Hungary Legal partner ügyvédje, Dr. Bihary Ákos 6 éve megbecsült tagja csapatunknak, és 2019-től senior partnerként vesz részt irodánk működésében. Névpartnerként a regisztrált hivatalos megnevezésünkbe is bekerül, így nevünk Balogh - Bihary - B. Szabó - Jean - Zalavári és Társai Ügyvédi Irodára változik. Szakértelmével nem csak ügyfeleink és munkatársai elismerését szerezte meg, de - Dr. Fehér Attilával közösen - tavaly tévés magazinműsorban is képviselte irodánkat munkajogi témákban.

A fenti változások tovább erősítik irodánk szakmai bázisát. Kollégáinkra büszkék vagyunk, és sok sikert kívánunk új pozícióikban!